Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

Le Sanglier des Ardennes blijft zich verbeteren


Hotel Le Sanglier des Ardennes gaat in de komende jaren verregaande verbouwingswerken uitvoeren in haar beide gebouwen: Sanglier Haut en Sanglier Bas. De werken zullen in verschillende fase worden uitgevoerd.

In de eerste fase, wordt de ingang en bar van ons gastronomisch restaurant in de Sangier Haut en worden alle 23 kamers van de Sanglier Haut volledig vernieuwd en heringericht. Deze fase is zo goed als afgerond.

Om u nog beter in de watten te leggen, krijgt onze Wellness een totale upgrading met de nieuwste voorzieningen. De opening is op 5 mei 2018. Ondertussen kunt u genieten van onze massages en schoonheidsbehandelingen in een tijdelijk maar gezellig salon.

In de volgende fase komt er een volledig nieuwe receptie, centraal gelegen tussen de 2 gebouwen en een tunnel die beide gebouwen en de receptie met elkaar verbinden. Zodat alle klanten zich eenvoudig kunnen verplaatsen binnen het gehele hotel.

Begin volgend jaar zal de laatste fase starten. De volledige afbraak en heropbouw van de Sanglier Bas. Na afloop van deze fase zal het hotel beschikken over 100 kamers, 3 restaurants, 6 vergaderzalen en een wellness centrum.

News

Promoties

wout_bru_badge.jpg
Portret van de maand

Wout Bru


De verrassende en originele toets van Wout Bru en zijn brigade zullen ‘klassiekers’ een nieuwe invulling geven en naar een hoger niveau tillen.

Wout Bru voorstellen is al lang niet meer nodig.  Na zijn studies in Ter Groene Poorte in Brugge te hebben voltooid,  liep Wout heel wat stages in het buitenland.  In Eygalières in de Alpilles bouwde Wout zijn restaurants uit tot topzaken, beloond met eerst 1 ster en later volgde nog een ster.


Verder werkte Wout mee aan meerdere kookprogramma’s op Vitaya en VTM. Na alles te hebben bereikt in Frankrijk is Wout klaar voor een nieuw avontuur. Marc Coucke en Bart Maerten wisten Wout te strikken om zijn schouders onder de culinaire kant van het project ‘La Petite Merveille’ te zetten. Hij zal er de horeca-sites leiden, maar zelf ook aan het fornuis van het gastronomisch restaurant staan. De verrassende en originele toets van Wout Bru en zijn brigade zullen ‘klassiekers’ een nieuwe invulling geven en naar een hoger niveau tillen.


Kortom Wout zal het project een gastronomische dimensie geven en voor een enorme troef zorgen in het mooie Durbuy.

Portretten bekijken