Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

Sanglier des Ardennes : 'Haut' en 'Bas'


La Petite Merveille brengt de 2 meest gerenommeerde hotels van Durbuy weer terug samen onder één naam: Le Sanglier des Ardennes. Gezamenlijk beschikt het hotel over ruim 50 kamers verdeeld over 2 aangrenzende gebouwen. Le Sanglier ‘Haut’ en Le Sanglier ‘Bas’ (voormalig Hotel Jean de Bohême). Beide beschikken over één gezamenlijke receptie in de Sanglier Haut, 3 parkings en overige voorzieningen die u van een 4-sterren-hotel mag verwachten. Er zijn zowel in Le Sanglier ‘Haut’ en in Le Sanglier ‘Bas’ 3 kamertypes: Standard, Supérieur, Suite.

 

Le Sanglier des Ardennes is 365 dagen van het jaar geopend.
Wees welkom.

Promoties

wout_bru_badge.jpg
Portret van de maand

Wout Bru


De verrassende en originele toets van Wout Bru en zijn brigade zullen ‘klassiekers’ een nieuwe invulling geven en naar een hoger niveau tillen.

Wout Bru voorstellen is al lang niet meer nodig.  Na zijn studies in Ter Groene Poorte in Brugge te hebben voltooid,  liep Wout heel wat stages in het buitenland.  In Eygalières in de Alpilles bouwde Wout zijn restaurants uit tot topzaken, beloond met eerst 1 ster en later volgde nog een ster.


Verder werkte Wout mee aan meerdere kookprogramma’s op Vitaya en VTM. Na alles te hebben bereikt in Frankrijk is Wout klaar voor een nieuw avontuur. Marc Coucke en Bart Maerten wisten Wout te strikken om zijn schouders onder de culinaire kant van het project ‘La Petite Merveille’ te zetten. Hij zal er de horeca-sites leiden, maar zelf ook aan het fornuis van het gastronomisch restaurant staan. De verrassende en originele toets van Wout Bru en zijn brigade zullen ‘klassiekers’ een nieuwe invulling geven en naar een hoger niveau tillen.


Kortom Wout zal het project een gastronomische dimensie geven en voor een enorme troef zorgen in het mooie Durbuy.

Portretten bekijken