Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

Geschiedenis


65 jaar na zijn oprichting werd het alom bekende 'Le Sanglier des Ardennes' in 2017 overgenomen door de groep 'La Petite Merveille'.  De nieuwe eigenaars, Bart Maerten en Marc Coucke hadden hierbij de visie om al het goede en de traditie van dit gerenommeerd hotel te behouden maar te renoveren en uit te breiden, dit was nodig om de nieuwe eisen van onze gasten van vandaag te overtreffen.

Dankzij deze frisse wind werden diepgaande renovaties uitgevoerd : zo werd onder meer het gastronomisch restaurant vernieuwd en de kamers stijlvol heringericht.
Het welnesscenter kreeg een grondige update.  De talrijke terrassen op alle verdiepingen kregen een nieuwe look.

Het culinair aanbod werd fors uitgebreid door de voormalige 'Jean de Bohême' in ons hotel te integreren en tot 'Café du Sanglier' te herdopen.  De compleet nieuwe 'Bru'sserie' en 'Sophielicious' werden toegevoegd.  Dit volledig aanbod staat nu onder de leiding van de talentvolle en ervaren sterrenchef Wout Bru, zakenpartner van Bart en Marc.
 

U merkt dat er kosten noch moeite werden gespaard om u op en top te verwennen.  Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Promoties