Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

wout_bru_badge.jpg
Portret van de maand

Wout Bru

De verrassende en originele toets van Wout Bru en zijn brigade zullen ‘klassiekers’ een nieuwe invulling geven en naar een hoger niveau tillen.

Wout Bru voorstellen is al lang niet meer nodig.  Na zijn studies in Ter Groene Poorte in Brugge te hebben voltooid,  liep Wout heel wat stages in het buitenland.  In Eygalières in de Alpilles bouwde Wout zijn restaurants uit tot topzaken, beloond met eerst 1 ster en later volgde nog een ster.


Verder werkte Wout mee aan meerdere kookprogramma’s op Vitaya en VTM. Na alles te hebben bereikt in Frankrijk is Wout klaar voor een nieuw avontuur. Marc Coucke en Bart Maerten wisten Wout te strikken om zijn schouders onder de culinaire kant van het project ‘La Petite Merveille’ te zetten. Hij zal er de horeca-sites leiden, maar zelf ook aan het fornuis van het gastronomisch restaurant staan. De verrassende en originele toets van Wout Bru en zijn brigade zullen ‘klassiekers’ een nieuwe invulling geven en naar een hoger niveau tillen.


Kortom Wout zal het project een gastronomische dimensie geven en voor een enorme troef zorgen in het mooie Durbuy.