Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

Chef Wout Bru stelt voor:

Tapa's en Sharing food : een culinaire reis rond de wereld.

 

- Ontdekking -

 

Ontdek de eigentijdse sfeer van de nieuwe tapas bar van de Sanglier des Ardennes naar concept van chef Wout Bru. Gelegen aan de buitenzijde van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met zicht op Durbuy en het kasteel. Dit restaurant is volledig getransformeerd om u te kunnen ontvangen in een trendy omgeving.

De Provence, Zuid-Amerika, Azië… De chef laat u de wereld proeven. Geniet van de menu’s van de chef - 4 of 6 verschillende tapas- voor de volledige ervaring. U eet aan een lange bar waar uw maaltijd letterlijk voor uw neus wordt klaargemaakt.

Een sfeervol restaurant open 7/7 van 11:00 tot 22:00, keuken geopend 12:00-15:00 / 18:00-22:00

Reservaties


Cadeaubon


T. : +32 (0) 86 21 32 62

De kaart


Keuze van de Chef

4 gangen Menu € 45
6 gangen Menu € 70

De Provence

Salade van Kerstomaatjes – Pesto – Schilfers van Parmezaan - Basilicumolie € 8
Gaspacho - Pijlinktvis - Pistou Saus en Rouille € 10
Artisjokken - Lardo Di Colonata - Geraspte Zomertruffel € 11
Rundscarpaccio - Geitenkaas - Truffelvinaigrette € 10
Sardines Millésimées - Brood - Tomaat - Gekonfijte Paprika € 10
Lamsbout - Aardappelpuree - Olijven – Gekonfijte Look € 14
Ravioli van Basilicum – Tomatencompote – Basilicumcrème € 10

Zuid Amerika

Ceviche van Zalm – Avocadocrème – Soja Vinaigrette – Radijs – Wakame € 12
Causa van Zalm – Vinaigrette Yuzu – Koriander Cress € 12
Gebakken Langoustine - Limoen - Soja Vinaigrette - Salsa van Tomaten € 18
Ceviche van Nobashi en Hamashi – Avocado – Wakame - Waterkers € 14
Argentijnse Brochette - Chimichurri € 9
Fois Gras - Kumquat - Balsamico € 12

Spaanje

Pata Negra – Pulp van Tomaten – Gegrild Brood € 18
Gepocheerd EI – Espuma van Truffelpuree – Pata Negra € 17
Assortiment van Ardeense Worsten € 9
Gebakken Pulpo – Jonge Aardappeltjes – Puree van Gekonfijte Paprika € 14
Croques Chorizo – Pesto – Basilicumcrème € 10
Pluma d'Iberico – Zoete Aardappel – Chorizo € 17

 

Asia

Tempura van King Krab – Yuzu Sap – Soja € 18
Terrine van Ganzenlever – Gerookte Paling – Nobashigarnaal – Scheutjes van Spinazie € 13
Oesters op de Chef’s Wijze € 12
Hamashi Met Frisse Groentjes – Gezouten Pindanoten € 15
Japanse Hamburger met Zeeduivel - Gepekelde Rode Ui - Tartaarsaus € 10
Tempura van Groenten - Dragonmayonaise € 9
Tartaar van Rund - Nuri - Misomayonaise - Eekhoorntjesbrood - Dashi € 12

Klassiek

Stoverij van Draadjesvlees en Espuma van Aardepelen € 13
Amerikaanse Prime geserveerd met Aligot van Aveyrons € 23
Risotto van Parmezaan - Zomertruffel € 12
Filet van Duif - Groene Erwtjes € 15
Potje Schelpjes met Look en Verse Kruiden € 12
Piepkuiken met Dragonsaus € 12
Kaviaar Imperial Heritage - 30g. € 80

Nagerechten

Soepje van Aardbeien € 8
Gemarineerde Ananas met Yoghurt Sorbet € 8
Dame Blanche € 8
De taarten van Sophie € 8