Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

26
42
73

Chef Wout Bru stelt voor:

Tapa's en Sharing food : een culinaire reis rond de wereld.

 

- Ontdekking -

 

Ontdek de eigentijdse sfeer van de nieuwe tapas bar van de Sanglier des Ardennes naar concept van chef Wout Bru. Gelegen aan de buitenzijde van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met zicht op Durbuy en het kasteel. Dit restaurant is volledig getransformeerd om u te kunnen ontvangen in een trendy omgeving.

De Provence, Zuid-Amerika, Azië… De chef laat u de wereld proeven. Geniet van de menu’s van de chef - 4 of 6 verschillende tapas- voor de volledige ervaring. U eet aan een lange bar waar uw maaltijd letterlijk voor uw neus wordt klaargemaakt.

Een sfeervol restaurant open 7/7 van 11:00 tot 22:00, keuken geopend 12:00-15:00 / 18:00-22:00

Reservaties


Cadeaubon


T. : +32 (0) 86 21 32 62

De kaart


Keuze van de Chef

4 gangen Menu € 45
6 gangen Menu € 70

De Provence

Artisjokken - Lardo Di Colonata  € 11
Rundscarpaccio - Geitenkaas - Truffelvinaigrette € 10
Sardines Millésimées - Brood - Tomaat - Gekonfijte Paprika € 15
Beef burger - Spek - Gebakken ganzenlever  € 12
Ravioli van Basilicum – Tomatencompote – Basilicumcrème € 10
Salade krokante kip - Pistou saus - Soja crème  € 10

Zuid Amerika

Ceviche van Sint-jacobsvruchten – Appel – Komkommer € 17
Gebakken Langoustine - Limoen - Soja vinaigrette - Salsa van tomaten  € 18
Ceviche van Hamashi - Passievrucht - Mandarijn - Crème van dragon  € 12
Carpaccio van varkenspoot - Truffel vinaigrette - Crumbe van ui  € 12
Mille feuille van krokante kippenhuid - Lever crème - Parmezaan  € 11
Taco Barbacoa - Salsa verde  € 13

Spanje

Jamon Iberico– Pulp van Tomaten – Gegrild Brood € 18
Gepocheerd EI – Espuma van Truffelpuree – Jambon Iberico  € 17
Toast met Cecina - Gemarineerde rode ui - Hazelnoten  €11
Gegrilde Pulpo en Paprika – Saus van Aïoli € 14
Pluma d'Iberico – Zoete Aardappel – Chorizo € 17
Gefrituurde inktvis - Wasabi crème - Salsa  € 10

 

Asia

Tempura van Nobashi garnalen – Curry € 18
Terrine van Ganzenlever – Gerookte Paling – Nobashigarnaal – Jonge Spinazie € 13
Hamashi - Limon - Avokado - Sesame olie € 14
Japanse Hamburger met gekonfijt spek - Gemarineerde rode ui  € 10
Assortiment van Dim Sum  € 15
Tartaar van Rund - Nori - Miso mayonaise - Eekhoorntjesbrood - Dashi € 12
Tom Kha Kaï soep  € 9

Klassiek

Salade van krokante kalfshersenen - Gribiche saus  € 13
Mini witloof - Ham - Jus van gevolgelte met truffel  € 11
Draadjesvlees met frieten € 12
Amerikaanse Prime geserveerd met pommes allumettes - Espuma van mosterd  € 23
Mergpijp met fijne kruiden - Crème salade  € 11
Filet van Duif - Groene Erwtjes € 15
Garnaalkroket - Gel van citroen  € 12
Piepkuiken met Dragonsaus € 12
Kalfsniertjes - jus van sjalotten € 12
Kaviaar Imperial Heritage - 30g. € 80

Nagerechten

Tiramisu van de Sanglier op wijze Bru € 8
Cheesecake - Yoghurt vanHibiscus - Chocolademousse - Specuooskoekje € 8
Colonel revisited € 8
Dame Blanche - Chocolade tuile € 8
De taarten van Sophie € 8
Assortiment kazen  € 12