Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

The Chef Wout Bru presents:

Tapas & Sharing Food: a culinary trip around the world.

 

- Discovery -

 

Come discover the contemporary charms of the new tapas bar of Wout Bru – The Bru’sserie. Located on the edge of the Sanglier des Ardennes, this brand-new restaurant establishment benefited of beauty treatment in order to host you in a chic and trendy environment.

Provence, South America, Asia… Let the Chef’s tapas make you travel. Enjoy the Menus du Chef – 4 or 6 tapas – to completely enjoy the Wout Bru experiment. Let the Chef cook in front of you at the bar and let you entertain by the atmosphere.

A warm restaurant opened 7d/7 from 11am to 10pm, kitchen opened 12:00-15:00 / 18:00-22:00

Reservations


Gift voucher


T. : +32 (0) 86 21 32 62

The Menu


Chef's Choice

4 Tapas Menu € 45
6 Tapas Menu € 70

La Provence

Salade de Tomates Cerises – Pesto – Parmesan - Huile d'Olive € 8
Gaspacho - Encornets - Sauce Pistou € 10
Anchois – Pain – Tomates – Poivrons Confits € 14
Artichauts – Lardo Di Colonata – Truffes d'Eté Râpées € 11
Carpaccio de Boeuf – Chèvre Frais – Vinaigrette Truffes € 10
Maigre – Tomates Basilic – Pommes-de-Terre Safranées – Rouille € 12
Gigot d'Agneau – Purée de Pommes-de-terre – Olives – Ail Confit € 14
Raviole de Royans – Compote de Tomates – Crème de Basilic € 10

Amérique du Sud

Ceviche de Saumon – Crème d'Avocats – Soja – Radis – Wakame € 12
Causa de saumon – Vinaigrette Yuzu – Cress de Coriandre € 12
Ceviche de Calamar – Tomates – Fruits de la Passion € 11
Ceviche de Corvina – Fruits de la Passion – Patates Douces Frites € 11
Ragouts de Petit-pois – Langoustine Poêlée – Bouillon de Curry Parfumé à la Citronnelle € 18

Espagne

Pata Negra – Suc de Tomates – Pain Grillé € 18
OEuf Poché - Espuma – Pommes-de-Terre Truffées – Pata Negra € 17
Assortiments de Saucissons d'Ardennes € 9
Pulpo Poêlé – Piments Fumés – Pommes-de-Terre Tièdes – Purée de Poivrons Confits € 14
Croques Chorizo – Pesto – Crème de Basilic € 10
Pluma d'Iberico – Patates Douces – Chorizo € 17

 

Asie

Tempura de King Crabe – Jus Yuzu – Soja € 18
Terrine de Foie Gras - Anguilles Fumées – Nobashi – Pousses d'Epinards € 15
Nouilles de Riz – Boeuf Mariné façon Thaï € 12
Huîtres selon le Goût du Chef € 12
Amashi aux Petits Légumes – Cacahuètes Salées € 18
Hamburger Japonais au Lard Confit € 9

Classics

Stoverij van Draadjesvlees en Espuma van Aardepelen € 14
Amerikaanse Prime geserveerd met Aligot van Aveyrons € 23
Filet van Duif – Groene Erwtjes € 15
Potje Schelpjes met Look en Verse Kruiden € 12
Piepkuiken met Dragonsaus € 12
Kaviaar Imperial Heritage – 30g. € 80

 

Desserts

Soupe aux Fraises € 8
Ananas marinés au Sorbet Yahourt € 8
Dame Blanche € 8
Les tartes de Sophie € 8