Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

26
42
73

The Chef Wout Bru presents:

Tapas & Sharing Food: a culinary trip around the world.

 

- Discovery -

 

Come discover the contemporary charms of the new tapas bar of Wout Bru – The Bru’sserie. Located on the edge of the Sanglier des Ardennes, this brand-new restaurant establishment benefited of beauty treatment in order to host you in a chic and trendy environment.

Provence, South America, Asia… Let the Chef’s tapas make you travel. Enjoy the Menus du Chef – 4 or 6 tapas – to completely enjoy the Wout Bru experiment. Let the Chef cook in front of you at the bar and let you entertain by the atmosphere.

A warm restaurant opened 7d/7 from 11am to 10pm, kitchen opened 12:00-15:00 / 18:00-22:00

Reservations


Gift voucher


T. : +32 (0) 86 21 32 62

The Menu


Chef's Choice

4 Tapas Menu € 45
6 Tapas Menu € 70

La Provence

Artichauts – Lardo Di Colonata  € 11
Carpaccio de Boeuf – Chèvre Frais – Vinaigrette Truffes € 10
Sardines Millésimées – Pain – Tomates – Poivrons Confits € 15
Raviole de Basilic – Compote de Tomates – Crème de Basilic € 10
 

Amérique du Sud

Ceviche de coquilles – Pommes – Concombre € 17
Langoustine Rotie – Citron - Vinaigrette Soja - Salsa de Tomates € 18
Ceviche de Hamashi – Fruit de la passion– Mandarine - Crème d'estragon € 12
Carpaccio de pieds de cochon - Vinaigrette truffée - Crumbe d'oignon € 12
Mille feuille de peau de poulet séché - Crème de foie - Parmesan € 11
Taco Barbacoa - Salsa verde € 14

Espagne

Jamon Iberico – Suc de Tomates – Pain Grillé € 18
Oeuf Poché - Espuma de Pommes-de-Terre Truffées – Jambon Iberico € 17
Toast de Cecina - Oignon rouge mariné - Noisettes € 11
Pulpo & Poivrons grillés - Sauce Aïoli € 14
Pluma d'Iberico – Patates Douces – Chorizo € 17
Calamars frits - Crème de Wasabi - Salsa € 10
 

Asie

Tempura de Nobashi – Curry € 12
Terrine de Foie Gras - Anguilles Fumées – Nobashi – Pousses d'Epinards € 13
Hamashi - Citron Vert - Avocat - Huile de Sésame € 14
Hamburger Japonais au Lard Confit - Oignon Rouge Mariné € 10
Assortiment de Dim Sum € 15
Tartare de Boeuf - Nori - Miso mayonnaise - Cêpes - Dashi € 12

 

Classics

Salade de cervelle de veau frite - Sauce Gribiche € 13
Mini chicons de pleine terre - Jambon - Jus de volaille truffé € 11
Carbonade - Frites € 12
Entrecôte Américaine servie avec pommes allumettes - Espuma moutarde € 23
Os à moëlle aux fines herbes - Crème salade € 11
Filet de Pigeon – Petit-pois € 15
Croquette de crevettes grises - Gel citron € 12
Coquelet à la Crème d'Estragon € 12
Caviar Imperial Heritage – 30g. € 80

 

Desserts

Tiramisu du Sanglier façon Bru € 8

Cheese cake - Yaourt parfumé à l'Hibiscus - Mousse au chocolat - Biscuit spéculoos € 8

Colonel revisité € 8

Dame Blanche - Tuile chocolat € 8

Les tartes de Sophie € 8

Assortiment de fromages € 12