Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

26
42
73

Gedurende de verbouwingswerken van de Sanglier Haut openen wij een tijdelijk restaurant in de Sanglier Bas.
We brengen hier alle goede elementen van onze beide restaurants, Le Sanglier des Ardennes en La Bru'sserie, samen.

 

U wordt ontvangen in de warme sfeer van La Bru'sserie. U eet aan de mooi gedekte tafels zoals in ons gastronomisch restaurant. Bovendien wordt u bediend door het samengevoegde zaalteam. En in de keuken staat hetzelfde fantastische team onder leiding van Wout Bru.

 

De menu kaart zal regelmatig worden aangepast.

Het restaurant is geopend 7/7, 's middags en 's avonds, van 26 januari tot 26 maart 2018.

 

Reservaties


Cadeaubon


T. : +32 (0) 86 21 32 62

De kaart


Tapas & SharingFood Gerechten

De Provence  
Artisjokken - Lardo Di Colonata €11,00
Rundscarpaccio - Geitenkaas - Truffelvinaigrette €10,00
Beef Burger - Spek - Gebakken Ganzenlever €12,00
Ravioli van Basilicum - Tomatencompote - Basilicumcrème €10,00
Zuid Amerika  
Gebakken Langoustine - Limoen - Soja Vinaigrette - Salsa van Tomaten €18,00
Ceviche van Hamashi - Passievrucht - Mandarijn - Crème van Dragon €12,00
Taco Barbacoa - Salsa Verde €13,00
Spanje  
Jamon Iberico - Pulp van Tomaten - Gegrild Brood €18,00
Gepocheerd EI - Espuma van Truffelpuree - Jambon Iberico €17,00 
Gegrilde Pulpo en Paprika - Saus van Aïoli €14,00 
Pluma d'Iberico - Zoete Aardappel - Chorizo €17,00 
Gefrituurde inktvis - Wasabi crème - Salsa €10,00 
Asie   
Tempura van Nobashi Garnalen - Curry €12,00
Terrine van Ganzenlever - Gerookte Paling - Nobashigarnaal - Jonge Spinazie €13,00
Japanse Hamburger met Gekonfijt Spek - Gemarineerde Rode Ui €10,00
Tartaar van Rund - Nori - Miso mayonaise - Eekhoorntjesbrood - Dashi €12,00
Klassiek  
Draadjesvlees met Frieten €12,00
Amerikaanse Prime geserveerd met Pommes Allumettes - Espuma van Mosterd €23,00
Piepkuiken met Dragonsaus €12,00
Kaviaar Imperial Heritage - 30g €80,00
Desserts  
Tiramisu van de Sanglier op wijze Bru €8,00
Colonel Revisited €8,00
Dame Blanche - Chocolade Tuile €8,00
De Taarten van Sophie €8,00
Assortiment Kazen €12,00

Menu

4 Gangen Menu 45€
6 Gangen Menu  (*) 70€

 

Ceviche van Hamashi - Passievrucht - Mandarijn - Crème van Dragon

***

Terrine van Ganzenlever - Gerookte Paling - Nobashigarnaal - Jonge Spinazie

***

Rundscarpaccio - Geitenkaas - Truffelvinaigrette

***

Tempura van Nobashi Garnalen - Curry

***

Gepocheerd EI - Espuma van Truffelpuree - Jambon Iberico

***

Amerikaanse Prime Geserveerd met Pommes Allumettes - Espuma van Mosterd

Gastronomische menu

 6 gangen €95

Aangepaste Wijnen 45€

 

HAMASHI

Ceviche van Hamashi - Passievrucht - Wakamé - Crème van Dragon

***

KALFSZWEZERIK

Salade van Krokant Gebakken Kalfszwezerik - Chips van Artisjok - Vinaigrette van Truffels

***

SKREI

Winter Kabeljauw - Eigeel - Spek - Jambon Iberico

***

KREEFT

Lasagne van Kreeft - Gekonfijte Tomaten - Thijmboter - Fijne Kruiden

***

SPEENVARKEN

Ribstuk van Speenvarken - Rozemarijn Saus - Aardpeer

***

DESSERT

Gepofte Rijst - Karamel - Chocolade