Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

De gastronomie hergedefinieerd met een originele toets van Wout Bru!

Een onvergetelijke culinaire ervaring in het hart van Durbuy.

 

- Onze restaurant is gesloten van zondagavond tot dinsdagmiddag - CORRECTE KLEDING VEREIST

Reservaties


Cadeaubon


T. : +32 (0) 86 21 32 62

De kaart


Gastronomisch menu

 

Gastronomisch menu

Menu aan 70,00 € pp

Aangepaste wijnen 30,00 € pp

 

Lunch

Voorgerecht - hoofgerecht - dessert

Volgens het marktaanbod

Menu aan 37,00 € pp

Aangepaste wijnen 20,00 € pp

 

 —

 

Hamashi

hamashi - limoengel - sésame - avocadoijs - kaviaar van vliegende vissen 

 

Sint-Jacobsvruchten

gebakken sint-jacobsvruchten - kroket van varkenspoot - puree van aardpeer

 

Fazant

filet van fazant - puree van Kastanjes - fine champagne

 

Onze selectie geraffineerde kazen

(supplement 12,00 € / 20,00 € met wijn)

 

Chocolade

krokantje van chocolade - hazelnootijs

 

Menu du Sanglier

 

 

Menu 125 € pp
Aangepaste wijnen 50 € pp 

 

SINT-JACOBSVRUCHTEN

carpaccio van Sint-Jacobsvruchten - terrine van ganzenlever - jus van krab geparfumeerd met basilicum

 

WILDE ZEEBAARS

wilde zeebaars - kaviaar - ravioli van aardappelen en oesters


TARBOT

gepocheerde tarbot - bospaddestoelen - jus van gevogelte


KREEFT

lasagne van kreeft - fijne kruiden - tijmboter


REE

filet van ree - gebakken ganzenlever - snoepje van pompoen - poivrade saus


ONZE SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN

( supplement 12 € / 20 € met wijn )


COLONEL

citroen sorbet - vodka 



De Voorgerechten

KALFSZWEZERIK Salade van groene boontjes - gekonfijte tomaten - vinaigrette van truffel - oude parmezaan 34,00 €
GAMBA'S Spaanse rode gamba's - gebakken ganzenlever - cassis & bergamot 32,00 €
HAMASHI Hamashi - limoengel - sésame - avocadoijs - kaviaar van vliegende vissen 30,00 €
SINT-JACOBSVRUCHTEN Gebakken sint-jacobsvruchten - kroket van varkenspoot - puree vaan aardpeer 30,00 €
CAVIAR Aardappel met kaviaar 80,00 €
ŒUF 64° Kabeljauw - gerookte schelvis– spekkruimels – truffelboter 23,00 €

De Hoofdgerechten

KREEFT lasagne van kreeft - fijne kruiden - tijmboter 42,00 €
REE filet van ree - gebakken ganzenlever - snoepje van pompen - poivrade saus 39,00 €
HOEVEKIP 
(1 uur gaartijd)
in grof zeezout – kruidige bouillon - groenten (min 2 pers.) 35,00 € pp
ZEEBAARS zeebaars - ravioli van aardappelen en oesters - Sevruga kaviaar 62,00 €
PRIME RIB EYE
(300g)
tomaten boter geparfumeerd met estragon - tartaar - pommes pont neuf 42,00 €
FAZANT filet van fazant - puree van castagnes - fine hampagne 36,00 €
HAZELRUG hazelrug Harlekijn op klassieke wijze 40,00 €
ZEETONG gebakken zeetong - ravioli van king krab - espuma van oesters 39,00 €
 
Indien voedselallergieën, gelieve onze medewerkers bij het bestellen te informeren

 

De Nagerechten

KAZEN PLAAT 12,00
ONZE NAGERECHTEN 12,00